Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile osób z was ma już Call of Duty Modern Warfare 3?

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw ile osób z was ma już Call of Duty Modern Warfare 3

Moi znajomi już wczoraj kupili i sobie grali.

Ja osobiście jeszcze nie zakupiłem, ale chce kupić.

A dokładniej jestem na razie przekonany do Call of Duty Modern Warfare 2

A jak jest z wami, kto już ma?

call-of-duty-modern-warfare-3-recenzje_173se.jpg

zv669_sipeantus.png

Gość malutki688
Opublikowano

nie gadaj ze lepsze od bf a bo to tak jak bys mowil ze ferrari enzo jest slabsze od forda fiesty.

ile daliscie za nie?na pc? w mm lub empiku

Opublikowano

Kupiłem w dzień premiery o 10.21 - tak mam na paragonie. Ceny nie są wielkie.

PC - 89zł *tesco) > 99zł (real i vobis) > 109zł (media expert) 119zł (auchan) > empik 129.

x360 i ps3 trzyma sie 170-210 nie wiem gdzie po ile.

I Proszę, Błągam Was, nie kłóćmy się tutaj o to, co jest lepsze - CoDMW3 czy BF3. O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE. Jeden woli dłubać w nosie, drugi woli czekoladę. Dla mnie MW3 i tak dominuje nad BF3 ale posiadam obie gry i BF3 jest dla mnie też naprawdę fajny.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Kupiłem w dzień premiery o 10.21 - tak mam na paragonie. Ceny nie są wielkie.

PC - 89zł *tesco) > 99zł (real i vobis) > 109zł (media expert) 119zł (auchan) > empik 129.

x360 i ps3 trzyma sie 170-210 nie wiem gdzie po ile.

I Proszę, Błągam Was, nie kłóćmy się tutaj o to, co jest lepsze - CoDMW3 czy BF3. O GUSTACH SIĘ NIE DYSKUTUJE. Jeden woli dłubać w nosie, drugi woli czekoladę. Dla mnie MW3 i tak dominuje nad BF3 ale posiadam obie gry i BF3 jest dla mnie też naprawdę fajny.

Stary ale nikt ci nie kazał piać ile kosztuje cod... -.-

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Co do Topicu :

Ja już mam MW3 właśnie przechodzę kampanie .

Co do Sporu BF3 vs. COD MW3 :

Ja powiem tak , BF3 chodzi mi na wszystkich detalach Ultra na Multi wszystko pięknie śmiga ani jednej zawieszki , ścinki , laga no chodzi przepięknie. Niestety o COD MW3 już tego powiedzieć nie mogę. Na singlu wszystko śmiga ładnie (niestety nie na maksymalnych detalach) bo gdy robię maksymalne detale to lekko przycina. Zapewniam , że nie jest to wina komputera , moim zdaniem jest to związane ze "zrytym" silnikiem gry który "podobno" został poprawiony (w co nie chce mi się wierzyć) BF3 przeszedłem całego Kampania wspaniała , fantastyczne dialogi , wspaniała grafika , świetne dźwięki broni. I jak tu nie kochać tego BF3.. <3 Chciał bym to powiedzieć o MW3 lecz nie

mogę (a jestem wiernym fanem COD'a już od pierwszych części tej gry)

Ja bardziej polecam Battelfield 3 .

Tak więc podsumowując :

Call of Duty Modern Warfare 3 : Ocena 7/10

Battlefield 3 : Ocena 10/10

Pozdrawiam,

Kobosiowy

kobosiowy.png

Sygnatura by

Me

Opublikowano

Co do Topicu :

Ja już mam MW3 właśnie przechodzę kampanie .

Co do Sporu BF3 vs. COD MW3 :

Ja powiem tak , BF3 chodzi mi na wszystkich detalach Ultra na Multi wszystko pięknie śmiga ani jednej zawieszki , ścinki , laga no chodzi przepięknie. Niestety o COD MW3 już tego powiedzieć nie mogę. Na singlu wszystko śmiga ładnie (niestety nie na maksymalnych detalach) bo gdy robię maksymalne detale to lekko przycina. Zapewniam , że nie jest to wina komputera , moim zdaniem jest to związane ze "zrytym" silnikiem gry który "podobno" został poprawiony (w co nie chce mi się wierzyć) BF3 przeszedłem całego Kampania wspaniała , fantastyczne dialogi , wspaniała grafika , świetne dźwięki broni. I jak tu nie kochać tego BF3.. <3 Chciał bym to powiedzieć o MW3 lecz nie

mogę (a jestem wiernym fanem COD'a już od pierwszych części tej gry)

Ja bardziej polecam Battelfield 3 .

Tak więc podsumowując :

Call of Duty Modern Warfare 3 : Ocena 7/10

Battlefield 3 : Ocena 10/10

Pozdrawiam,

Kobosiowy

No chyba sobie żartujesz ?? , skoro mi działa na max i nie tnie także jednak to wina twojego PC :) , co do BF3 grałem przeszedłem na medium i hard , jednak mw3 o niebo lepszy jak dla mnie ,

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Ja mam, kupiłem w dniu premiery zaraz po szkole w Media Expert :D i mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z tego zakupu ^^

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

ja chce kupić.. ale to dopiero w Święta.

Jak myślicie - do świąt MW3 będzie tańsze ?

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

chyba logiczne , ze 90% siedzacych na tym forum (chodzi o zakladke mw3) kupilo coda ... co do gry nie warta kupna , chyba , ze wolisz gre na kampanii srednia ocena graczy coda to 2.5/10 wiec,,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...